Bruschetta med ost, frugt & honning

Lille frisk anretning - server den som velkomstsnack for gæsterne eller som forret til middagen.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bruschetta med ost, frugt & honning

Lille frisk anretning - server den som velkomstsnack for gæsterne eller som forret til middagen.

Antal portioner
  • 4 skiver groft brød
  • 125 g Riberhus® ML 25% (45+)
  • 1 pære
  • 1 æble
  • 4 små kviste af frisk timian (kan evt. udelades)
  • 2 tsk akaciehonning eller anden flydende honning

Fremgangsmåde:

Læg brødskiverne på en plade med bagepapir og rist dem på den ene side, til de er gyldne. Skær ost, pære og æble i skiver. Vend brødene og læg først ost, dernæst pære og æbleskiver oven på. Læg en timiankvist på hver, dryp med honning og rist så brødene - til de er sprøde og gyldne på undersiden. Server straks.

Ristning

Ca. 13 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 34 %
Print

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Hvidvin på pinot gris-druen, gerne fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til pære