Bruschetta med ost

Lækre bruschetta med to slags tomater, frisk oregano og hvidskimmelost.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bruschetta med ost

Lækre bruschetta med to slags tomater, frisk oregano og hvidskimmelost.

Antal portioner
  • 50 g soltørrede tomater i olie
  • 200 g cocktailtomater i små tern
  • ½ finthakket salatløg
  • 2 spsk hakkede friske oreganoblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 skiver italienske flutes
  • 150 g Høng® Råhvid 39%

Pynt

  • friske oreganoblade

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Hak de soltørrede tomater fint - med den olie, der hænger ved, og bland dem med de øvrige ingredienser.

Læg fluteskiverne på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Rist brødet midt i ovnen. Lad fluteskiverne køle lidt af. Fordel først ost i skiver og derefter tomatblanding på de ristede flutesskiver. Server bruchettaerne med det samme.

Ristning

Ca. 4 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 54 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Toscana, Italien

Hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne fra Italien Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til tomat