Burgerboller med kvark
60+ min

Burgerboller med kvark

Bring lykke med hjemmebagte burgerboller næste gang den står på burgere.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Burgerboller med kvark

Bring lykke med hjemmebagte burgerboller næste gang den står på burgere.

2 boller pr. person

Antal portioner

Pensling

  • vand

Pynt

  • sigtemel

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og form dem til flade boller (ca. 10 cm i diameter). Lad dem efterhæve på plader med bagepapir i ca. 15 min. Pensl bollerne med vand og drys med sigtemel. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°- traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 13 %
Print