Butterdejssnegle

Lækre butterdejssnegle med krydderurteblanding og revet gratineringsost. Prøv dem!
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Butterdejssnegle

Lækre butterdejssnegle med krydderurteblanding og revet gratineringsost. Prøv dem!

8 snegle pr. person

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rul hver plade ud (ca. 18 x 25 cm) på et meldrysset bord. Lad pladerne hvile i ca. 20 min. Pensl med æg. Drys med ost og herbes de Provence. Tril hver plade butterdej sammen fra den lange side til en roulade. Pensl sammenføjningerne med æg, så de lukker tæt. Skær rouladerne i 1 cm tykke skiver. Læg dem på en plade med bagepapir. Bag butterdejssneglene midt i ovnen. Server dem lune til en velkomstdrink.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4650 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 61 %
Print

Vin match

Malvasia, fiano Salento, Italien

Hvidvin med krydrede elementer, fx. en bianco salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter