Bygotto med svampe
45 min

Bygotto med svampe

En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bygotto med svampe

En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.

Antal portioner

Pynt

  • fintsnittede sukkerærter

Tilbehør

  • 100 g groft brød

Fremgangsmåde:

Lad halvdelen af fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Svits løg og halvdelen af svampene i ca. 2 min. Tilsæt perlebyg og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt vand og kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld suppen ved, bring bygottoen i kog. Kog den ved svag varme i ca. 25 min. - rør af og til.

Lad resten af fedtstoffet blive varmt og steg resten af svampene ved kraftig varme i ca. 3 min. Vend til sidst sukkerærter og salt i bygottoen. Varm den godt igennem. Smag til og server med de ristede svampe og med groft brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 26 %
Print