Eksotisk suppe med kyllingespyd i parmasvøb

Kom i sol&sommer-stemning med denne kyllingesuppe - her med papaja, mango, kokos og koriander på toppen.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Eksotisk suppe med kyllingespyd i parmasvøb

Kom i sol&sommer-stemning med denne kyllingesuppe - her med papaja, mango, kokos og koriander på toppen.

Antal portioner

Kyllingespyd i parmasvøb

  • 4 kyllingefileter
  • 12 skiver parmaskinke
  • 1½ spsk olivenolie

Eksotisk topping

  • 1 papaja i små tern
  • 1 mangofrugt i små tern
  • 2 spsk kokosmel eller kokosflager
  • ¾ dl friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Kyllingespyd i parmasvøb

Rens og tør kyllingefileterne, del hver filet i 3 smalle strimler, så der er 12 stykker i alt. Sno parmaskinken omkring kyllingestykkerne, og sæt dem på 12 spyd. Lad olien blive varm i en pande og steg spyddene i ca. 10 min. - vend af og til. Server til suppen.

Eksotisk topping

Vend papaja, mango og kokos sammen i en skål. Drys korianderblade på toppen.

Kom suppen i en tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring. Server kyllingespyddene til og drys med den eksotiske topping. Drys evt. yderligere med korianderblade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 38 %
Print