Cevichesalat med koriandersauce

Frisk fisk tilberedt i citrussaft er super delikat - en frisk fiskesalat!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cevichesalat med koriandersauce

Frisk fisk tilberedt i citrussaft er super delikat - en frisk fiskesalat!

Antal portioner
  • 400 g laksefilet uden skind og ben - frosset i mindst 2 døgn
  • 1 dl friskpresset limesaft (ca. 3 limefrugter)
  • 1 tsk Sambal oelek
  • 1 tsk groft salt
  • 3 dl rød quinoa (ca. 250 g)
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • ½ tsk groft salt

Koriandersauce

  • 1 mangofrugt i tern (ca. 250 g)
  • 1 fennikel i tynde strimler (ca. 200 g)
  • 1 liter grøn salat, fx rødbedeblade og feldsalat

Fremgangsmåde:

Lad laksefileten tø halvt op (ca. ½ time på køkkenbordet). Skær laksen i tynde skiver. Rør limesaft, sambal oelek og salt sammen. Læg laksen i et fad og hæld dressingen over. Stil det tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Kog quinoaen i grønsagsbouillon ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - hæld evt. overskydende bouillon fra. Lad quinoaen køle af.

Koriandersauce

Rør yoghurt, koriander og salt sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Anret quinoa, mango, fennikel og salatblade på et stort fad og fordel herpå laksen. Server koriandersaucen ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %
Print