Champignonlasagne
60+ min

Champignonlasagne

Vegetarlasagne når den er bedst! Masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og morneysauce. Nemt og godt!
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Champignonlasagne

Vegetarlasagne når den er bedst! Masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og morneysauce. Nemt og godt!

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 200 g brød

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner og løg i ca. 3 min. Pres væden fra spinaten. Vend den i champignonblandingen sammen med muskatnød, salt og peber. Del champignonblandingen i 3 portioner. Læg først en portion champignonblanding i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 32 cm). Hæld ca. 1½ dl af saucen over. Dæk med halvdelen af lasagnepladerne. Fortsæt i nævnte rækkefølge - slut med resten af saucen. Drys med ost og bag champignonlasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 39 %
Print