Champignonomelet
30 min

Champignonomelet

Lav dig en lækker omelet til frokost en dag, hvor du har god tid. Omeletten er fyldt med champignon, bladselleri og ost - og er superlet at lave!
Bedømmelse (30 vurderinger)

Min bedømmelse:

Champignonomelet

Lav dig en lækker omelet til frokost en dag, hvor du har god tid. Omeletten er fyldt med champignon, bladselleri og ost - og er superlet at lave!

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 225 g hele, rensede champignoner
  • 4 stilke bladselleri i stave
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • top af bladselleri

Tilbehør

  • 120 g italiensk brød

Fremgangsmåde:

Gyldn halvdelen af smørret i en pande. Steg champignonerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt bladselleri og salt og steg i ca. 1 min.

Pisk æg, fløde, vand, paprika og salt sammen. Smelt resten af smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt æggeblandingen og bag omeletten ved svag varme i ca. 3 min. Skub og løft forsigtigt i æggeblandingen, mens den stivner. Drys med ost og bag i ca. 2 min. Lad omeletten glide halvt over på et fad. Læg champignon-fyldet på (uden væde) og fold resten af omeletten over. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 64 %
Print