Champignonsuppe med kalkun
30 min

Champignonsuppe med kalkun

En rigtig nem og dejlig cremet suppe at lune sig på i årets kolde måneder.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Champignonsuppe med kalkun

En rigtig nem og dejlig cremet suppe at lune sig på i årets kolde måneder.

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 4 små knuste hvidløgsfed
  • 450 g champignoner i skiver
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce
  • 550 g kalkunbryst i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl klippet frisk purløg eller persille

Tilbehør

  • 400 g brød

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og champignoner i ca. 3 min. Rør mel i og tilsæt bouillon, mælkesauce, kalkun, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt purløg og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %
Print