Cheesecake iskager med blåbær

Sjove iskager med blød blåbæris og kiksebund.
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cheesecake iskager med blåbær

Sjove iskager med blød blåbæris og kiksebund.

8 iskager

Antal portioner

Pynt

  • friske blåbær
  • knust digestive kiks

Fremgangsmåde:

Bring blåbær og sukker i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 1 min. og tilsæt citronsaft og vaniljesukker. Kør bærblandingen i en foodprocessor til en jævn blanding. Rør flødeost og skyr sammen i en skål og vend bærrene heri. Kør blandingen på en ismaskine i ca. ½ time - til den har en cremet konsistens. Hæld isen i en bradepande (ca. 20 x 24 cm) og stil den tildækket i fryseren i mindst 6 timer. Lav 8 chessecake iskager således: Brug en udstikker form (ca. 6 cm i diameter) og udstik et stykke is, stil den på en kiks og før udstikkerformen helt igennem kiksene. Stil efterhånden iskagerne på et koldt serveringsfad - gentag med resten. Pynt iskagerne og server.

Tip

Hvis du ikke har en ismaskine, kan du hælde blandingen direkte i bradepanden og stille den tildækket i fryseren i mindst 6 timer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 33 %
Print