Chilikaffe med cremet mælk

Hot kaffe, der luner og med dejlig smag af chokolade.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chilikaffe med cremet mælk

Hot kaffe, der luner og med dejlig smag af chokolade.

Antal portioner
  • 4 dl vand
  • 3 spsk malede, mørkristede kaffebønner - gerne friskmalet
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber

Fremgangsmåde:

Kom vand, kaffe og chili i en lille gryde. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Hæld chilikaffen gennem en sigte med et stykke køkkenrulle og fordel kaffen i 4 glas.

Bring mælken i kog i en lille tykbundet gryde. Skum mælken op og hæld den i glassene. Læg en tern chokolade i hvert glas, drys med revet chokolade og server straks.

Tip

Du kan bruge en mørk chokolade med ca. 55% kakao, så bliver kaffen lidt sødere. Den kan også sødes med sukker eller sirup.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 41 %
Print