Chipspanerede skrubbefileter

Variation over de elskede fiskefileter: Skrubber vendt i tortillachips, der giver sprødhed og smag.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chipspanerede skrubbefileter

Variation over de elskede fiskefileter: Skrubber vendt i tortillachips, der giver sprødhed og smag.

Antal portioner
  • 1 kg mellemstore, skrællede melede kartofler
  • 1 spsk smeltet smør
  • 1½ tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • 100 g tortillachips, naturel
  • ½ dl mælk
  • 500 g rensede skrubbefileter
  • 1 spsk smeltet smør

Æblesalsa

  • 3 rødkindede æbler i små tern, fx gråsten
  • ½ dl æblejuice
  • 1 hokkaido græskar i små tern
  • 200 g optøede, frosne majskerner
  • 1 dl kapers - uden lage
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Læg kartoflerne på en plade med bagepapir. Bland kartoflerne godt med fedtstof, paprika og salt og bag dem nederst i ovnen.

Knus chipsene. Dyp begge sider af skrubbefileterne i mælk og derefter i chips. Læg fiskene i en lille bradepande (ca. 22 x 30 cm). Dryp de panerede skrubbefileter med fedstof og bag dem øverst i ovnen sammen med kartoflerne, de sidste 15 min.

Æblesalsa

Vend æbleternene i juice og bland dem med græskar, majs, kapers, salt og peber. Lad salaten stå tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Smag til.

Vend det syrnede produkt, æblejuice, salt og peber sammen og smag dressingen til.

Bagetid for kartofler

Ca. 45 minutter ved 225° - varmluft.

Bagetid for fisk

Ca. 15 min. ved 225° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %
Print