Chokolade med kanel
15 min

Chokolade med kanel

Varm dig på denne chokolade med kanel. Skal der være fest - så smag den til med cognac eller appelsinlikør.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokolade med kanel

Varm dig på denne chokolade med kanel. Skal der være fest - så smag den til med cognac eller appelsinlikør.

Antal portioner
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 dl vand
  • 7 dl sødmælk
  • 1 tsk stødt kanel

Fremgangsmåde:

Knæk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med vand. Kog ved jævn varme og under omrøring til chokoladen er smeltet. Tilsæt mælk og kanel. Bring blandingen i kog, stadig under omrøring, og smag til. Fordel den varme chokolade i 4 krus og server straks.

Tip

Efter en god middag - smag chokoladen til med 4 spsk cognac eller 4 spsk appelsinlikør.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4140 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 49 %
Print