Chokoladeis med syltet ingefær

En dejlig chokoladeis med et tvist af syltet ingefær. Frisk og skarp i smagen- prøv den!
Fryseegnet
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladeis med syltet ingefær

En dejlig chokoladeis med et tvist af syltet ingefær. Frisk og skarp i smagen- prøv den!

Antal portioner

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret til en luftig "æggesnaps". Pisk æggehviderne stive. Tilsæt resten af sukkeret og pisk igen, til æggehviderne bliver seje. Pisk fløden stiv. Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i "æggesnapsen". Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 8 timer. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen

Vend isen ud på et fad eller anret den i portionsglas.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 14920 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 77 %
  • Alkohol: 2 %
Print