Chokoladerulle med citron
60+ min

Chokoladerulle med citron

Med sød abrikos og syrlig citron byder denne chokoladerulle på en fuldendt smagsoplevelse.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladerulle med citron

Med sød abrikos og syrlig citron byder denne chokoladerulle på en fuldendt smagsoplevelse.

20 stk. pr portion

Antal portioner
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 150 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1½ spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ dl grofthakkede tørrede figner eller abrikoser
  • 1 dl nødder, fx hasselnøddekerner, cashew eller valnøddekerner
  • ½ dl ristede, salte solsikkekerner

Pynt

  • kakao

Fremgangsmåde:

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag den af varmen, tilsæt chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt de øvrige ingredienser og fordel chokoladeblandingen på 2 stykker film. Form blandingen til ruller (ca. 15 cm lange). Stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.

Ved serveringen

Drys med kakao og skær chokoladerullerne i mindre stykker.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 51 %
Print