Chokoladesoftice med lakrids og mango

Lakrids og chokolade er efterhånden en velkendt smagskombination. Det smager forrygende og giver knas til isen.
Fryseegnet
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladesoftice med lakrids og mango

Lakrids og chokolade er efterhånden en velkendt smagskombination. Det smager forrygende og giver knas til isen.

Antal portioner

Hertil

  • 2 mangofrugt i tern eller tynde skiver (ca. 400 g)

Pynt

  • chokoladespåner
  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Kom softicen i en skål (ca. 2 liter) og pisk i ca. 3 min. til den er luftig og cremet. Tilsæt kakao under omrøring til isen er lys brun. Rør chokolade og lakrids i softicen. Stil skålen tildækket i fryseren og lad den fryse i ca. 3½ time.

Skrab de frosne kanter fri og pisk den bløde ismasse i ca. 3 min. til den er ensartet og cremet. Server isen i kugler sammen med mangofrugt. Pynt med chokolade og citronmelisse.

Tip

Lav chokoladespåner ved at skrabe den glatte bagside af en hel plade chokolade med en kniv. Brug en stor skarp kniv med glat skær.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 35 %
Print