Citruscupcakes

Små fine cupcakes med smag af citron med cremet citrontopping. Server den for dine eftermiddagsgæster.
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Citruscupcakes

Små fine cupcakes med smag af citron med cremet citrontopping. Server den for dine eftermiddagsgæster.

Antal portioner
  • 50 g blødt smør
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • ¾ tsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • 75 g Buko® Naturel
  • 1 spsk citrusmarmelade
  • 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
  • ¾ tsk bagepulver

Citruscreme

Pynt

  • knust engelsk lakrids
  • tynde strimler citronskal (usprøjtet)

Fremgangsmåde:

Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvidt – ca. 5 min. med en elpisker. Rør æg, flødeost og marmelade i. Bland hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen. Kom dejen i smurte muffinsforme a ca. 1 dl (ca. 3½ spsk i hver). Bag kagerne midt i ovnen.

Citruscreme

Pisk flødeost, smør og flormelis med en elpisker ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. Tilsæt marmelade og pisk i yderligere ca. 10 sek. Smag til. Kom citruscremen i en sprøjtepose med stjernetylle og fordel den på de afkølede kager. Pynt med lakrids og citronskal.

Bagetid

20-25 min. ved 175° - traditionel ovn..

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 46 %
Print