Coleslaw
Bedømmelse (90)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Coleslaw

Den klassiske amerikanske coleslaw med et magert tvist.

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 12 tsk dijonsennep
  • 1 12 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 groftrevne gulerødder
  • 250 g fintsninttet hvidkål

Pynt

  • grofthakket frisk persille

Tilbehør

  • 500 g grillstegt kyllingefileter
  • 240 g groft brød

Dressing

Vend forsigtigt fraiche og de øvrige ingredienser sammen.

Vend gulerødder og hvidkål i dressingen og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den færdige coleslaw til.

Ved serveringen

Kom coleslawen i et fladt fad og pynt med persille. Server straks sammen med grillet kylling og brød.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 32 %
  • Alkohol: 0 %