Coupe à la Malta
15 min

Coupe à la Malta

Desserten har en god smag af vanilje, frisk appelsin og brunkager.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Coupe à la Malta

Desserten har en god smag af vanilje, frisk appelsin og brunkager.

Antal portioner

Vaniljekvark

  • 2 appelsiner

Pynt

  • brunkager

Fremgangsmåde:

Vaniljekvark

Rør kvark, sukker, vaniljesukker og -korn sammen.

Rør risengrød og vaniljekvark sammen. Pisk fløden til et let skum og vend det i risengrødsblandingen. Smag til.

Skær appelsinerne i fileter. Fordel flødeblanding og appelsinstykker i portionsglas og pynt med brunkage.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 52 %
Print