Couscoussalat med kippers
45 min

Couscoussalat med kippers

Kippers... De fleste spiser dem ikke så tit, men de smager jo skønt og er fine at have på lager.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Couscoussalat med kippers

Kippers... De fleste spiser dem ikke så tit, men de smager jo skønt og er fine at have på lager.

Antal portioner
  • 200 g forkogte couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl kogende vand
  • 700 g friske eller frosne haricots verts
  • 1½ liter kogende vand

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Overhæld bønnerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 3 min. Lad bønnerne dryppe af i et dørslag.

Vend couscousgryn, citronsaft, salt, hvidløg, løg, ost og bønner sammen. Smag til. Kom salaten i et stort fad. Del de afdryppede kippers i mindre stykker og fordel dem i salaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 33 %
Print