Couscoussalat med krydret kvarkdressing

Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Couscoussalat med krydret kvarkdressing

Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.

Antal portioner
  • ½ skrællet hokkaido græskar i små tern
  • 1 liter kogende vand
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk flydende honning
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Flanksteak

  • 10 g smør
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Krydret kvarkdressing

  • 150 g couscousgryn (ca. 1¾ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1¾ dl kogende vand
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 rød peberfrugt i tern

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Fremgangsmåde:

Kom hokkaidoternene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad hokkaidoen trække i ca. 2 min. og hæld vandet fra. Vend eddike, honning, salt og peber sammen med hokkaidoen og lad den stå tildækket på køkkenbordet.

Flanksteak

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag flanksteaken op og lad den stå tildækket til serveringen.

Krydret kvarkdressing

Vend kvark, sennep, honning, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tilsæt vand og smag til.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend couscousgryn, hokkaido med marinade og de 2 slags peberfrugt sammen. Smag til.

Skær flanksteaken i tynde skiver og server dem sammen med couscoussalat, krydret kvarkdressing og flute.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 20 %
Print