Cremefraichesauce med sherry
60+ min

Cremefraichesauce med sherry

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med sherry. Passer perfekt til salater eller kødretter. Hvad enten den er kold eller varm.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremefraichesauce med sherry

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med sherry. Passer perfekt til salater eller kødretter. Hvad enten den er kold eller varm.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Bland cremefraiche med brøndkarse og smag saucen til med sherry, salt og peber. Lad saucen stå koldt i 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tips

Saucen kan også serveres varm. Kom cremefraiche i en tykbundet gryde, og varm den igennem. Tilsæt sherry og smag til med salt og peber. Vend brøndkarsen i lige inden serveringen. Server saucen til saltindbagt oksemørbrad.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 88 %
  • Alkohol: 3 %
Print