Cremet couscous med oksekød og figner
30 min

Cremet couscous med oksekød og figner

Brug couscousgryn i stedet for ris og pasta og varier på den måde dit aftensmåltid.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremet couscous med oksekød og figner

Brug couscousgryn i stedet for ris og pasta og varier på den måde dit aftensmåltid.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 350 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g majskerner
  • 100 g tørrede figner i strimler
  • 75 g hakkede mandler
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Fremgangsmåde:

Bring tomatjuice og 1½ dl af fløden i kog, under omrøring, i en lille tykbundet gryde. Hæld blandingen i en stor skål og rør couscousgryn og salt i. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Kom wokstrimler, salt og peber i panden og steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Vend den sidste dl fløde, det stegte kød, majs, figner, mandler og halvdelen af salatbladene sammen med couscousgrynene. Smag til. Anret den cremede couscous på et stort fad og pynt med resten af salatbladene.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %
Print