Crostini med frittata

Lækkert snackbrød med æg, squash og ost. Kan også serveres som forret.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Crostini med frittata

Lækkert snackbrød med æg, squash og ost. Kan også serveres som forret.

Antal portioner

Tilbehør

  • 4 skiver langtidshævet brød eller italiensk brød

Fremgangsmåde:

Riv squashen groft, drys med salt og lad blandingen trække på et rent viskestykke i ca. 5 min. Vrid det revne squash i hånden for at presse overskydende væske af. Pisk æggene sammen, tilsæt ost, revet squash og basilikum. Lad smørret gyldne i en pande og hæld æggemassen på. Lad den stivne ved lav varme under omrøring. Æggemassen skal stadig være fugtig. Grill eller rist brødet let. Fordel æggemassen på brødskiverne og servér straks.

Tip

Hvis retten skal serveres senere så lad æggemassen køle af, fordel den på brødet og varm brødene under grillen i ovnen, til osten begynder at gyldne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 39 %
Print