Cupcakes med hindbær og blåbær
45 min

Cupcakes med hindbær og blåbær

Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.
Fryseegnet
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cupcakes med hindbær og blåbær

Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 3 æg
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 1 dl mælk
  • 50 g smør - smeltet
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 125 g hindbær (ca. 2 dl)
  • 125 g friske blåbær (ca. 2 dl)

Fyld

  • 12 muffinsforme

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mælk og smør heri. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggeblandingen sammen med bærrerne. Fordel dejen i muffinsformene (3-4 spsk i hver) og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen. Lad de 12 cup cakes køle af på en bagerist.

Fyld

Rør kvark, bær og flormeis sammen. Skær et kegleformet hul i toppen af de 12 kager og fordel fyldet heri. Læg låget tilbage på kagen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Tips

Lad kagerne tø på køkkenbordet.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 23 %
Print