Dessertsnitte med ostecreme
60+ min

Dessertsnitte med ostecreme

En opskrift på en frisk og lækker dessert. Dessertsnitter med ostecreme er en nem og overskuelig opskrift, som passer til alle lejligheder.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Dessertsnitte med ostecreme

En opskrift på en frisk og lækker dessert. Dessertsnitter med ostecreme er en nem og overskuelig opskrift, som passer til alle lejligheder.

Antal portioner
  • 75 g lyse eller grønne rosiner
  • 2 spsk hvid portvin eller sherry
  • 125 g Castello® Black
  • 2 blommer, fx victoria
  • 8 skiver ristet groft flute

Fremgangsmåde:

Kom rosiner i en skål og hæld portvin over. Lad det stå og trække i ca. 2 timer. Kom osten i en skål og mos den med en gaffel. Vend rosiner og portvin heri. Skær blommerne i halve, fjern stenene og skær 16 blommeskiver i alt.

Ved serveringen

Fordel en skive blomme på hver fluteskive og fordel herpå ostecremen. Afslut med en skive blomme og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %
  • Alkohol: 3 %
Print

Vin match

Viozinho, Rabigato, Arinta Bordeaux, Frankrig

Hvid portvin eller sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost