Dip med soltørrede tomater

Lækker, frisk dip - særdeles velegnet til ethvert snackbord.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Dip med soltørrede tomater

Lækker, frisk dip - særdeles velegnet til ethvert snackbord.

Antal portioner
  • ½ agurk i stave
  • 5 stilke bladselleri i stave
  • 200 g blomkål i små buketter
  • 10 grissini (italienske brødstænger)

Fremgangsmåde:

Bring vand og tomater i kog i en gryde. Kog tomaterne ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Hak tomaterne fint. Rør dem i osten sammen med mælk og peber. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret grøntsagerne på et fad. Stil grissinierne i et glas. Rør dippen op og server den i en skål ved siden af.

Tip

Hvis konsistensen på dippen er for tyk, kan der røres lidt mere mælk i efter trækketiden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 36 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Oversøisk hvidvin på sauvignon blanc-druen Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til tomat