Dip

Rør en lækker dip og få ungerne til at spise endnu flere grøntsager!
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Dip

Rør en lækker dip og få ungerne til at spise endnu flere grøntsager!

Antal portioner
  • 4 gulerødder i skrå skiver
  • ½ blomkål i buketter
  • 1 gul squash i halve skiver
  • 150 g tortillachips (majschips)

Fremgangsmåde:

Rør den syrnede fløde med syltet peberfrugt, ketchup, løg og krydderier. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Til madkurven

Hæld dippen i en boks og kom grøntsager og chips i plastikposer.

Tip

Dippen kan tilberedes og stå tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 44 %
Print