Edamame-bønnesalat
30 min

Edamame-bønnesalat

En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Edamame-bønnesalat

En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.

Antal portioner
  • 400 g dampede haricots verts
  • 300 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 1 rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 citron i både

Fremgangsmåde:

Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron. Skær osten i stave. Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade. Fordel osten og læg citronbådene ved siden af så man selv kan presse saft på.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 52 %
Print