Efterårsruller med kuller
45 min

Efterårsruller med kuller

Hjemmelavede forårsruller...eller efterårsruller. Bagt i ovnen, så er de ikke så fede.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Efterårsruller med kuller

Hjemmelavede forårsruller...eller efterårsruller. Bagt i ovnen, så er de ikke så fede.

Antal portioner
  • 12 plader optøet, frossen forårsrulledej - ca. 21 x 21 cm
  • 1 spsk rapsolie

Skorzonersalat

  • 1 spsk rapsolie
  • 3 spsk risvinseddike
  • 1½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 5 skorzonerrødder
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 2 tsk sorte sesamfrø

Tilbehør

  • sojasauce

Fremgangsmåde:

Vend skorzonerrødderne i sojasauce sammen med de kogte ris, kuller og ost.

Læg ca. 1 dl af fyldet midt på en plade forårsrulledej. Fold de 3 spidser ind over fyldet. Kom et par dråber vand på den fjerde spids og rul dejen stramt om fyldet mod spidsen. Lav alle rullerne og læg dem på en plade med alufolie. Pensl med olie og bag rullerne midt i ovnen. Vend dem efter ca. 6 min. og grill til sidst.

Skorzornersalat

Rør en marinade af olie, eddike, sukker og salt. Skræl skorzonerrødderne, fjern enderne og skær rødderne i lange strimler med en tyndskræller. Vend dem efterhånden i marinaden. Læg skorzornerrødderne på en bund af spinatblade, drys med sesam og server skorzornersalaten til de lune efterårsruller.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Grill

Ca. 3 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %
Print