Enchiladas med ost
45 min

Enchiladas med ost

En frisk ret med smag af koriander og "Mexico".
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Enchiladas med ost

En frisk ret med smag af koriander og "Mexico".

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 500 g champignoner i kvarte
  • 500 g cherrytomater i halve
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 2 peberfrugter i store tern
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade
  • 2 tsk groft salt

Tilbehør

  • 100 g avocado i tynde strimler
  • 200 grøn salat

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonerne til de er "tørre", ca. 6 min. Tilsæt tomater og svits i ca. 2 min. Kom porrer, peberfrugter, koriander og salt i panden og svits i ca. 2 min. Smag til.

Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen. Fordel fyldet på de lune tortillas og rul dem sammen til enchiladas. Læg dem med sammenføjningerne opad i to smurte ovnfaste fade (a ca. 4 x 25 x 25 cm). Fordel osten på "pandekagerne" og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %
Print