Fars med ost og løg
60+ min

Fars med ost og løg

Mangler du inspiration til aftensmaden? Så prøv denne spændende opskrift på fars med ost og løg. Den både smager og behager!
Fryseegnet
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fars med ost og løg

Mangler du inspiration til aftensmaden? Så prøv denne spændende opskrift på fars med ost og løg. Den både smager og behager!

Antal portioner

Fars

Løg

  • 8 små zittauerløg (ca. 400 g)

Tomater

  • 4 tomater (ca. 300 g)
  • 1 tsk herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Fars

Bland rasp, salt og peber med mælk i en skål og lad det hvile 10 min. Tilsæt kød, løg og herbes de Provence og rør farsen godt. Rør osteternene i. Lad farsen hvile tildækket og koldt i ca. ½ time. Form farsen til et lille rundt "brød" og læg det i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter).

Løg

Skær roden af løgene og læg dem (med skal) i en ring omkring farsen. Bag retten midt i ovnen.

Tomater

Halver tomaterne og drys den skårne side med herbes de Provence. Læg dem i et smurt ovnfast fad og bag dem i ovnen, sammen med farsretten, de sidste 20 min. af bagetiden.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Tips

Farsbrødet kan fryses ubagt.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %
Print