Farsspyd med ærtesauce

Fars på spyd - det er sjovt at gøre lidt ekstra ud af hverdagsmaden.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Farsspyd med ærtesauce

Fars på spyd - det er sjovt at gøre lidt ekstra ud af hverdagsmaden.

Antal portioner

Farsspyd

Ærtesauce

Pynt

  • blade af bladselleri

Tilbehør

  • 1 kg pillede, kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Farsspyd

Rør det hakkede kød med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt oregano. Rør fløde i og derefter havregryn. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Form farsen til 8 aflange frikadeller og træk dem på de 4 bambusspyd. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun farsspyddene ved jævn varme ca. 1 min. på 3 sider (ca. 3 min. i alt). Steg spyddene ved svag varme i yderligere ca. 8 min. - vend dem af og til.

Ærtesauce

Bring imens bouillon og fløde i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter, bladselleri, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og rør saucejævner i. Bring atter saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag ærtesaucen til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 23 %
Print