Ferskenshake

Ferskenshake

10 min
Sød og dejlig milkshake med fersken. Og smuk at se på...
https://www.arla.dk/opskrifter/ferskenshake/

Sådan gør du

  • Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte.
  • Kom dem i et blenderglas og blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek.
  • Tilsæt kærnemælk, sukker og citronsaft. Blend igen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek.
  • Smag ferskenshaken til.
  • Knus evt. isterningerne og fordel den knuste is i 4 høje, kolde glas og hæld ferskenshaken henover. Server straks, evt. med tykke sugerør.

For at kunne servere en rigtig kold shake kan man opbevare dåsen med frugt i køleskabet. Ferskenshaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen.

Energiindhold for hele retten:

3075 kJ / 735 kcal

Næringsindhold pr. 100g

258 kJ / 62 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 10,6 % 1,6 g
Kulhydrat: 85,4 % 13 g
Fedt: 4 % 0,3 g

Ingredienser

425 g Ferskner fra dåse
½ liter Kærnemælk
5 spsk Sukker
1 tsk Friskpresset friskpresset citronsaft
10 Isterninger