Fettuccinesalat med rejer og hytteost
45 min

Fettuccinesalat med rejer og hytteost

En nem, hurtig og velsmagende hovedret, som alle vil elske.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fettuccinesalat med rejer og hytteost

En nem, hurtig og velsmagende hovedret, som alle vil elske.

Antal portioner

Grillede peberfrugter

  • 1 gul peberfrugt (ca. 125 g)
  • 1 rød peberfrugt (ca. 125 g)
  • 200 g frisk pasta, fx fettuccine
  • 3 rødløg i halve tynde skiver (ca. 150 g)
  • 250 g soltørrede tomater i olie - skåret i tern
  • 250 g optøede, pillede frosne rejer
  • 1 dl friske basilikumblade
  • 200 g Karolines Køkken® økologisk Hytteost 4,5%
  • ¼ tsk havsalt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • ristede pinjekerner

Tilbehør

  • 240 g lunt groft brød

Fremgangsmåde:

Grillede peberfrugter

Skær peberfrugterne i kvarte og fjern frø og frøstol. Læg de kvarte peberfrugter på en plade med alufolie, med skindsiden opad. Grill peberfrugterne øverst i ovnen - til de er sortplettede. Tag peberfrugterne ud og læg dem i en plastikpose egnet til madvarer. Luk posen og lad dem ligge i ca. 15 min. Pil skindet af peberfrugterne og skær dem i mindre stykker.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i en sigte og brus over med koldt vand. Klip pastaen i mindre stykker. Bland den afkølede pasta med peberfrugt, rødløg, soltørrede tomater, rejer og basilikumblade. Kom fettuccinesalaten i 4 dybe tallerkener og fordel hytteosten på toppen. Drys med med salt, peber og pinjekerner.

Grill - peberfrugter

Ca. 15 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 18 %
Print