Filodejspakker med kylling og dild

Pakker af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Filodejspakker med kylling og dild

Pakker af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.

Antal portioner
  • 2 kyllingefileter
  • 250 g frosne fine ærter
  • 1 æg
  • 200 g Buko® Naturel
  • 3 spsk hakket frisk dild (ca. 10 g)
  • 1 lille knust hvidløgsfed
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 plader optøet, frossen filodej
  • 20 g smør - smeltet

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 250 g cherrytomater
  • 250 g dampet broccoli i små buketter

Fremgangsmåde:

Skær kyllingekødet i mindre stykker og tø ærterne op. Pisk ægget sammen med en gaffel. Rør flødeosten blød med ægget, og tilsæt krydderier, kylling og ærter. Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Dæk dem med et vådt klæde. Tag ét stykke filodej frem ad gangen og pensl det med smør. Buk stykket sammen (ca. 23 x 15 cm) og fordel kyllingefyldet herpå. Fold dejen omkring fyldet til en pakke med sammenføjningen i bunden. Gentag med resten af filodejen og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir. Bag filodejspakkerne midt i ovnen - til de er gyldne. Server pakkerne lune eller kolde sammen med cherrytomater og broccolibuketter.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 39 %
Print