Fisk i pakker og grøntsager på grill

Både fisk, grøntsager og brød bliver lavet på grillpande eller havegrill. Det er madlavning (næsten) uden opvask!
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fisk i pakker og grøntsager på grill

Både fisk, grøntsager og brød bliver lavet på grillpande eller havegrill. Det er madlavning (næsten) uden opvask!

Antal portioner
  • 3 rødløg i skiver (ca. 200 g)
  • 1 grøn squash i tykke skiver (ca. 200 g)
  • 3 tsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • 3 spsk hakket kørvel
  • 300 g grovbrød i 4 tykke skiver

Fremgangsmåde:

Kom spinaten i en gryde og skru op til kraftig varme. Damp spinaten i ca. 1 min. eller til den er faldet sammen. Hæld spinaten i en sigte og pres væden fra. Rens og tør fisken. Læg halvdelen af fileterne på 4 stykker alufolie (ca. 30 x 40 cm) - penslet med lidt olie. Fordel spinat, den drænede ost og tomater på skrubbefileterne. Læg resten af fileterne oven på, drys med salt og peber og luk pakkerne omhyggeligt. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill fiskepakkerne ca. 5 min. på hver side. Lad pakkerne hvile tildækket i ca. 10 min.

Vend grøntsagerne i 1 tsk af olien og grill dem i alt ca. 4 min. Tag grøntsagerne op, drys med salt og kørvel og hold dem varme. Grill brødskiverne ca. 2 min. på hver side. Dryp brødet med 2 tsk olie.

Server grillede grøntsager og brød sammen med fiskepakkerne, så man selv åbner sin pakke og nyder duften.

Tips

Hele retten kan også laves på en havegrill. I stedet for brød kan man servere nye kogte kartofler vendt i lidt olie fra osten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %
Print