Fiskefad med muslinger
45 min

Fiskefad med muslinger

Fisk og grøntsager gratineret med cremet ostesauce - og med pasta til. Det er ikke så ringe endda!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefad med muslinger

Fisk og grøntsager gratineret med cremet ostesauce - og med pasta til. Det er ikke så ringe endda!

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 3 porrer i tynde ringe (ca. 350 g)
  • 4 dl Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce
  • 250 g små blommetomater i halve
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g lyssejfileter
  • 1 dåse muslinger - uden lage (ca. 150 g)

Pynt

  • fintstrimlet top af porrer

Tilbehør

  • 500 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine integrali

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits porrerne i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og vend pastasauce, tomater, muskatnød, salt og peber samme med porrerne. Rens og tør fisken. Del fiskefileterne i 4 lige store stykker og læg dem i et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld muslinger og pastasauce over fisken og gratiner retten midt i ovnen.

Tips

Muslingerne kan udelades. I stedet for lyssej kan man bruge fileter af torsk, rødspætte eller skrubbe.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 21 %
Print