Fiskefileter med grøntsagssauce
30 min

Fiskefileter med grøntsagssauce

Fiskefileter med grøntsagssauce er en nem og hurtig opskrift på en velsmagende fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre torskefilet.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefileter med grøntsagssauce

Fiskefileter med grøntsagssauce er en nem og hurtig opskrift på en velsmagende fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre torskefilet.

Antal portioner
  • 2 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 5 sorte peberkorn
  • 500 g torskefilet

Grøntsagssauce

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler

Fremgangsmåde:

Bring vand og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under låg, 4-5 min. Tag fileterne op, og hold dem varme.

Grøntsagssauce

Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits grøntsagerne 4-5 min. Tilsæt fiskesuppe og fløde. Kog saucen ved svag varme til grøntsagerne er knapt møre. Tag gryden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Kog yderligere ca. 1 min. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over fiskefileterne og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 0 %
Print