Fiskefrikadeller af tun
Bedømmelse (13)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 1 timer

Fiskefrikadeller af tun

Uhm..........Fiskefrikadeller med dåse tun. Prøv det du bliver overrrasket.

Antal portioner

24 stk.

  • 2 dåser tun i vand (185 g)
  • 2 æg
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl hakket frisk persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 1%
  • 1 dl rasp
  • 1 12 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag

Tilbehør

  • 125 g remoulade
  • 200 g syltede agurker
  • 400 g kogte gulerødder
  • 1 kg kogte kartoffel

Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i. Tilsæt kvark og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Steg resten af frikadellerne på samme måde.

Tip

Du kan også lave din egen remoulade - se link.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 27 %
  • Alkohol: 0 %