Fiskefrikadeller af tun

Uhm.......... Tunfrikadeller med dåse tun. Prøv det du bliver overrasket.
Antal portioner
Bedømmelse (34 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefrikadeller af tun

Uhm.......... Tunfrikadeller med dåse tun. Prøv det du bliver overrasket.

Antal portioner

24 stk.

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 æg
  • 2 groftrevne zittauerløg
  • 2 små finthakkede hvidløgsfed
  • 2 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 1 dl rasp
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 125 g remoulade
  • 200 g syltede agurker
  • 400 g kogte gulerødder
  • 1 kg kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i. Tilsæt kvark og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Steg resten af frikadellerne på samme måde.

Tip

Du kan også lave din egen remoulade - se link.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 27 %
Print