Fiskefrikadeller med dild

Det er sundt at spise fisk - og fiskefrikadeller er en skøn måde at få fisk på.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefrikadeller med dild

Det er sundt at spise fisk - og fiskefrikadeller er en skøn måde at få fisk på.

Antal portioner
  • 400 g fiskefars
  • 1 æg
  • 1 lille groftrevet zittauerløg (ca. 50 g)
  • 1 dl hakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør agurkerelish - se link

  • 500 g nye kartofler

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Rør fiskefarsen med æg, løg, dild, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til.

Spis halvdelen af fiskefrikadellerne med agurkerelish og kartofler. Resten af frikadellerne kan spises i madpakken de næste par dage.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 20 %
Print