Fiskefrikadeller og salat med grape

Fiskefrikadeller lavet fra bunden af lyssej og smagt til med karry. Virkelig lækre dunser!
Fryseegnet
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefrikadeller og salat med grape

Fiskefrikadeller lavet fra bunden af lyssej og smagt til med karry. Virkelig lækre dunser!

Antal portioner

Salat med grape

  • 2 hele hjertesalat
  • 5 groftrevne persillerødder
  • 5 røde grapefrugter i fileter
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sauce med ravigotte

Tilbehør

  • 700 g bagte små kartofler

Fremgangsmåde:

Rens lyssejen og fjern eventuelle ben. Hak fisken groft - evt. med en kniv. Rør fiskekødet med salt i ca. 1 min. Tilsæt æg, mælkesauce, kartoffelmel, karry og peber. Rør fiskefarsen sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Del farsen i 2 portioner. Steg af den ene portion 8 fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Steg de sidste 8 frikadeller.

Salat

Fjern imens de yderste blade fra salathovederne. Del dem i kvarte og fjern stokken. Vend hjertesalaten sammen med revet persillerod, grapefrugtfileter, salt og peber.

Sauce

Bring mælkesaucen og de øvrige ingredienser i kog i en gryde og smag til.

Tips

Fiskefrikadellerne kan fryses.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %
Print