Fiskekarbonader med varm piccallilysauce

Piccalilly er en finthakket sennepspickles fyldt med grøntsager som gulerødder, blomkål, løg, squash o.m.m. Den bruges til bl.a. remoulade.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskekarbonader med varm piccallilysauce

Piccalilly er en finthakket sennepspickles fyldt med grøntsager som gulerødder, blomkål, løg, squash o.m.m. Den bruges til bl.a. remoulade.

Antal portioner
  • 400 g lyssejfileter uden skind
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk hvedemel
  • 25 g smør

Varm piccalillysauce

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede porrer
  • både af citroner

Fremgangsmåde:

Hak fiskekødet med en kniv. Rør det med salt og peber til kødet er sejt. Form, med fugtige hænder, 8 små karbonader. Vend karbonaderne i mel. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 3 min. - vend af og til. Tag karbonaderne op og hold dem varme.

Piccalillysauce

Pisk imens mel og vand sammen i en tykbundet gryde. Pisk bouillon, fløde, salt og peber i. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Vend piccalilly i og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 20 %
Print