Fiskepakker med tomat, selleri og hvid ost
45 min

Fiskepakker med tomat, selleri og hvid ost

En liflig duft breder sig, når I åbner de dejlige fiskepakker med fyld af sandart eller skrubbe, tomat, selleri og basilikum.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskepakker med tomat, selleri og hvid ost

En liflig duft breder sig, når I åbner de dejlige fiskepakker med fyld af sandart eller skrubbe, tomat, selleri og basilikum.

Antal portioner
  • 400 g knoldselleri i tynde stave
  • 1 kg små, skrubbede kartofler i halve
  • 1 spsk smeltet smør

Fiskepakker

  • 250 g cocktailtomater i skiver
  • 200 g groftrevet knoldselleri
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g renset sandartfileter uden skind - eller skrubbe
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 1 dl strimlede friske basilikumblade
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Vend selleristave og kartofler med fedtstof og læg dem på en plade med bagepapir. Bag rodfrugterne øverst i ovnen.

Fiskepakker

Fordel tomater, revet selleri, salt og peber midt på 4 stykker bagepapir. Del fisken i 4 lige store stykker og læg dem på sellerien. Mos osten let og fordel den på toppen sammen med basilikum. Luk hver pakke ved at rulle de 2 lange papirsider sammen ned mod fisken. Sno hver ende og bøj dem op. Sæt fiskepakkerne nederst i ovnen og bag dem sammen med rodfrugterne de sidste 25 min.

Kom de bagte rodfrugter i et fad på en bund af salatblade. Drys med salt og server dem sammen med fiskepakkerne, som man selv kan pakke ud ved bordet.

Tip

Du kan servere oliven sammen med fiskepakkerne og rodfrugterne.

Bagetid for rodfrugter

Ca. 35 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for fiskepakker

Ca. 25 min. ved 225° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,2 g
  • Protein: 51 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 18 %
Print