Fiskepostejer med ymersauce

Fiskepostejer med ymersauce er en nem opskrift på en en lækker fedtfattig ret lavet af hakket torskefilet. Den velsmagende ymersauce med peberrod og sennep smager også fantastisk.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskepostejer med ymersauce

Fiskepostejer med ymersauce er en nem opskrift på en en lækker fedtfattig ret lavet af hakket torskefilet. Den velsmagende ymersauce med peberrod og sennep smager også fantastisk.

Antal portioner
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 400 g hakket torskefilet
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 fintrevet gulerod
  • 1 fintrevet zittauerløg
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 tsk ostindisk karry
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk revet parmesanost

Ymersauce

  • 3½ dl Arla A38® Ymer
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede sukkerærter

Fremgangsmåde:

Kom ingredienserne (bortset fra osten) i en skål. Rør dem sammen med elpisker i ca. 2 min. ved højeste hastighed. Fordel farsen i 4 smurte, ovnfaste skåle (a ca. 3 dl). Drys med revet ost og bag fiskepostejerne midt i ovnen.

Ymersauce

Rør ymer og peberrod sammen. Tilsæt sennep, salt og peber. Lad saucen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Tip

Postejerne kan bages i mikrobølgeovn i ca. 7 min. ved fuld effekt (ca. 600 watt).

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 14 %
Print