Fiskeret fra Skagen

Lækker fiskeret med torsk, rødspætte, rejer og muslinger.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskeret fra Skagen

Lækker fiskeret med torsk, rødspætte, rejer og muslinger.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

De forskellige fisk, der er kogt, lægges i et gratinfad sammen med aspargessnitter. Fløde og aspargesvand røres i gryden, smørret tilsættes, hvorefter det hele bringes i kog under stadig omrøring. Gryden tages af varmen og saucejævner drysses i under omrøring. Saucen koges i ca. 1 min. Smages til med salt, og den hakkede persille tilsættes. Denne sauce hældes over fisken. Der drysses med ost, derefter med rasp og til sidst fordeles nogle smørklatter over retten.

Gratinering

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 40 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 48 %
Print

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

Hvidvin på riesling-druen fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til hvid fisk