Fiskesalat med skyr og avocado - af en rest fisk

Fiskesalat med skyr og avocado - af en rest fisk er en lækker og hurtig opskrift, som både er sund og velsmagende.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskesalat med skyr og avocado - af en rest fisk

Fiskesalat med skyr og avocado - af en rest fisk er en lækker og hurtig opskrift, som både er sund og velsmagende.

Antal portioner
  • 1 dåse afdryppede majskerner (ca. 150 g)
  • frugtkød af ½ limefrugt
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 moden avocado i kvarte
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 150 g Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 300 g dampet fisk, fx torskefilet eller rødspættefilet
  • 100 g skyllede blandede babysalatblade
  • 50 g bladselleri i tynde skiver
  • 50 g grofthakkede pistacienøddekerner

Tilbehør

  • 1 groft flute

Fremgangsmåde:

Kom majs, limefrugt, salt og peber i en blender eller foodprocessor og blend til det er ensartet. Tilsæt avacado og blend til det er jævnt. Hæld blandingen i en skål og tilsæt løg, skyr og mynte. Pluk fisken og vend den i.

Anret fiskesalaten på en bund af salatblade og bladselleri. Drys med pistacienødder og server med brød til.

Tip

Hvis der er noget tilbage, smager det godt i madpakken dagen efter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 28 %
Print