Fiskesuppe med porrer og fennikel
15 min

Fiskesuppe med porrer og fennikel

En hurtig og elegant forret til når du har inviteret gæster.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskesuppe med porrer og fennikel

En hurtig og elegant forret til når du har inviteret gæster.

Antal portioner
  • 1 liter Karolines Køkken® klassisk Tomatsuppe
  • ½ liter vand
  • 3 porrer i tynde strimler
  • 1 fennikel i tynde strimler
  • 500 g torskefilet i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af fennikler

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Kom suppe og vand i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tilsæt porre og fennikel, kog suppen ca. 2 min. ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt torsk, citronskal, salt og peber. Kog suppen i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med fennikeltop. Server brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 23 %
Print

Vin match

Rolle, semillon, sauvignon blanc Provence, Frankrig

Hvidvin fra Sydfrankrig, fx en Côtes-de-Provende. Ellers en god sauvignon blanc-baseret vin fra fx Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til hvid fisk