Flanksteak og majs med korianderdip

Koriander har en spændende eksotisk smag som bl.a. passer rigtig godt til majs.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flanksteak og majs med korianderdip

Koriander har en spændende eksotisk smag som bl.a. passer rigtig godt til majs.

Antal portioner

Korianderdip

Flanksteak

  • 1 spsk rapsolie
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges
  • 4 store majskolber - koges

Fremgangsmåde:

Korianderdip

Kom hytteost, æggeblomme, eddike, vand, salt og koriander i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Stil korianderdippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Flanksteak

Lad imens fedtstoffet blive varmt i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag flanksteaken op og lad den stå tildækket til serveringen.

Skær flanksteaken i tynde skiver og server den sammen med korianderdip, kogte kartofler og majs.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %
Print